Pachete de Gazduire Business / eCommerce la pretul de 700 lei / An + TVA

Termeni

1. TERMENI

Orice fel de comunicare si informatie initiata prin acest site va fi guvernata de acesti termeni si conditii, ca reprezentand Acordul complet, exclusiv si definitiv intre Dvs si AnuntulDeNeamt.ro. Termenii si Conditiile de utilizare se refera la toate resursele puse la dispozitie utilizatorilior acestui site.

AnuntulDeNeamt.ro isi rezerva dreptul, pe baza unilaterala, sa modifice, amendeze sau sa actualizeze Termenii si Conditiile in orice moment, fara a anunta in prealabil membrii inregistrati. Ne rezervam de asemenea dreptul de a amenda, adauga sau sterge orice aspect al siteului in orice moment fara a anunta in prealabil. Aceste schimbari vor intra in vigoare din momentul publicarii pe acest website. In cazul in care continuati sa utilizati acest site si dupa revizuire, inseamna ca ati acceptat pe deplin termenii de utilizare, inclusiv modificarile survenite.


2. SECURITATEA MEMBRILOR

Accesul la unele resurse de pe acest site este conditionat de inscrierea ca membru al site-ului www.anuntuldeneamt.ro . In timpul procesului de inregistrarea trebuie sa alegeti o parola pe care sa o folositi la autentificare pe site. 

Sunteti responsabil pentru pastrarea confidentialitatii acestei parole si sunteti in intregime responsabil pentru toate activitatile ce pot aparea prin utilizarea sau instrainarea acesteia. Puteti modifica parola si profilul personal in orice moment.

Sunteti de acord sa anuntati imediat Administratorul siteului de orice inadvertente in cadrul profilului personal, orice utilizare neautorizata, improprie sau ilegala a parolei sau a contului sau orice alta problema de securitate. 

Este responsabilitatea Dvs sa actualizati si sa va asigurati ca adresa de posta electronica la care mesajele sunt trimise este cea corecta.

In cazul in care veti introduce la inregistrare sau ulterior o adresa de email care nu va apartine sau care nu este valida contul Dvs va fi suspendat.

3. SISTEMUL DE GARANTII

Noi nu garantam calitatea, responsabilitatea, oportunitatea sau acuratetea informatiilor prezentate sau a serviciilor furnizate. Chiar daca noi facem tot ce este rezonabil posibil in a autentifica informatiile furnizate de membri la inregistrare, nu putem impiedica diverse persoane in a furniza informatii false sau actiona in scopuri ascunse. Noi solicitam fiecarui utilizator sa actioneze in mod onest si etic atunci cand foloseste acest site. Cu toate acestea, nu putem fi siguri ca toate informatiile furnizate de membri inregistrati sunt actuale si corecte. Va incurajam sa comunicati cu alti membrii respectand principiile bunului simt si prudentei.

Este responsabilitatea Dvs sa evaluati increderea si acuratetea tuturor formelor de garantie oferite de catre alti membri. 

Este reponsabilitatea Dvs sa inregistrati si sa mentineti un Profil Personal corect astfel incat sa primiti informatii sau cereri precise prin intermediul www.anuntuldeneamt.ro . 

Informatiile prezentate pe acest website sunt furnizate "asa cum sunt" , iar folosirea acestui site se face complet si exclusiv pe riscul Dvs. 

Nu oferim niciun fel de garantie ca: acest site va corespunde cerintelor Dvs, va fi oportun si fara greseala, rezultatele utilizarii siteului vor fi in concordanta cu scopul propus, calitatea siteului va corespunde asteptarilor Dvs sau orice erori ale siteului vor fi corectate in timp util.

4. LIMITARI DE RESPONSABILITATE

AnuntulDeNeamt.ro va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in acest site si noi vom incerca sa corectam erorile si omisiunile cat mai repede posibil. Cu toate acestea, nu suntem responsabili pentru inadvertente, erori sau omisiuni in cadrul informatiilor furnizate. 

In mod expres, sunteti de acord ca AnuntulDeNeamt.ro nu va fi responsabil pentru niciun fel de daune directe, indirecte, minore, speciale, de importanta majora sau incidentale, incluzand dar fara a se limita insa la pierderi de profit, vad comercial sau alte pierderi intangibile, rezultate din: utilizarea acestui site, sau orice alt aspect relationat acestui site.

5. CONDITII DE PARTICIPARE SI COLABORARE

Accesul la informatiile de pe site este gratuit. Accesul la mai multe resurse este conditionat de inscrierea ca membru al site-ului. Inscrierea pe site este gratuita si implica completare tuturor campurilor cerute in formularul de inscriere. 

Pentru mai multe informatii despre cum puteti adauga articole, in ce conditii vor fi publicate articolele trimise precum si pentru alte probleme intampinate va rugam sa ne contactati folosind unul din mijloacele disponibile in sectiunea Contact.

Dreptul de autor si originalitatea materialelor trimise de fiecare membru al site-ului atat prin intermediul site-ului cat si prin intermediul email-ului apartine autorului respectiv. Raspunderea pentru incalcarea oricaror drepturi de autor revine fiecarui membru in parte pentru materialele trimise si publicate. Sunt permise citatele numai cu specificarea autorului si a sursei de unde au fost preluate.

Nu este permisa inregistrarea pe site folosind mai multe conturi si/sau folosind drept nickname adrese web/wap. Acest lucru atrage dupa sine masuri de penalizare care pot duce pana la suspendarea/stergerea tuturor conturilor precum si a materialelor respectivului autor.

Sunt interzise orice comentarii, discutii pe forum sau articole precum si orice texte cu caracter defaimator, limbaj abuziv, vulgar, instigator, de hartuire, obscen, profanator, pornografic sau de amenintare.

Ne rezervam dreptul de a efectua corecturi asupra textelor inscrise in site, urmarind in primul rand remedierea unor greseli si nu mesajul sau contextul materialelor. Ne rezervam dreptul de a nu publica, de a sterge sau edita orice materiale fara obligativitatea unei explicatii.

Nu ne asumam responsabilitatea pentru continutul textelor inscrise si nu raspundem pentru acuratetea, integritatea sau continutul informatiilor disponibile in site. Indiferent de calitatea sau pozitia autorului unui material, textul exprima creatia sau parerea autorului respectiv si nu neaparat parerea sau atitudinea AnuntulDeNeamt.ro .

Ne rezervam dreptul de a reproduce in forma tiparita sau pe orice alt mediu conventional, electronic sau de orice natura, orice materiale primite prin intermediul site-ului in publicatii proprii sau in publicatii partenere. Orice reproducere va specifica explicit autorul declarat al materialului respectiv.

Colaboratorii externi sau membrii inregistrati nu pot pretinde nicio plata sau compensatie materiala pentru publicarea materialelor indiferent de forma si suportul de publicare cu exceptia cazurilor in care exista o intelegere scrisa suplimentara in care sunt specificate conditiile de recompensare sau o decizie luata in sensul recompensarii utilizatorilor activi pe site tinandu-se cont de conditiile de participare si recompensare stabilite si publicate pe site.

Toate mesajele adaugate pe site-ul nostru exprima punctul de vedere si opiniile autorilor si nu al administratorului site-ului www.AnuntulDeNeamt.ro de aceea nu ne asumam responsabilitatea pentru materialele postate pe acest site de catre participantii la discutii.
Calitatea de membru poate fi oricand revocata (temporar sau definitiv) in cazul nerespectarii acestor termeni.

Prin inregistrarea pe site sunteti de acord sa primit prin email informatii noi despre produsele si/sau serviciile www.AnuntulDeNeamt.ro. In momentul in care nu mai sunteti de acord sa primiti informatii prin email trebuie sa ne trimiteti un email in acest sens. Dupa primirea solicitarii Dvs nu veti mai primi informatii trimise automat tuturor membrilor inregistrati prin email despre si de la www.AnuntuDeNeamt.ro rezervandu-ne dreptul de a sterge contul pe care il aveti pe site.

6.CINE SUNTEM, CE OFERIM, CE PUBLICAM ?

Site-ul www.AnuntulDeNeamt.ro este un portal destinat publicarii anunturilor de mica publicitate destinate, in principiu, locuitorilor judetului Neamt, indiferent de sex, etnie, nationalitate, culoarea politica, rasiala, religioasa pe care o impartasesc.

In principiu acceptam orice material pe site care se incadreaza in caracterul general al site-ului. In plus, inainte de propunerea unui articol trebuie sa tineti cont si de urmatoarele criterii obligatorii:

* Articolul trebuie sa apartina celui care il propune, eventualele preluari din alte materiale incluse in articolul sau trebuie sa contina sursa de unde au fost preluate.
* Dreptul de copyright apartine in intregime autorului articolului iar prin propunerea si acceptarea acestuia pentru publicarea pe site, AnuntulDeNeamt.ro va detine dreptul de publicare fara a exista ulterior alte pretentii din partea autorului.
* Toate materialele publicate pot fi folosite de catre noi - precizandu-se in mod obligatoriu autorul - pentru orice promovari ulterioare, colaborarari sau alte evenimente la care participa fara a fi nevoie de acordul autorului.
* Raspunderea pentru fiecare material publicat apartine in intregime autorului, site-ul www.AnuntulDeNeamt.ro fiind doar un mijloc liber de exprimare.
* In principiu NU vor fi acceptate spre publicarea pe site materiale care au nu se incardeaza in caracterul general al site-ului. Exceptiile de la acest criteriu sunt acceptate in anumite conditii care tin de subiectul prezentat si importanta acestuia.
* In principiu site-ul are un caracter comercial, dar materialele publicate pe site de catre membrii inregistrati NU vor fi recompensate in bani.
* Caracterul general al site-ului este acela de a furniza o platforma web pentru publicarea de anunturi de mica publicitate destinate, in principal, locuitorilor judetului Neamt, motiv pentru care materialele publicate pe site trebuie sa se incadreze in acest criteriu. Totusi, acest criteriu nu este obligatoriu dar este preferat. 
* Toate materialele publicate trebuie sa fie acceptate de catre administratorul site-ului si sa respecte termenii si conditiile prezentate in aceasta sectiune.
* Nu acceptam articole injurioase, cu caracter violent, vulgare, defaimatoare, rasiste sau orice alte informatii care atenteaza bunului simt.


7. TERMENI DE INTRERUPERE SAU SUSPENDARE

Administratorul AnuntulDeNeamt.ro poate suspenda sau intrerupe utilizarea acestui site fara a anunta in prealabil in cazul in care consideram ca ati incalcat sau nu ati actionat consistent in spiritul termenilor si conditiilor acestui site. Sunteti de acord ca administratorul site-ului nu-si asuma niciun fel de responsabilitate fata de Dvs sau orice alta terta persoana pentru orice eventuala incetare a accesului la acest site.


In cazul in care aveti observatii sau sugestii cu privire la Termenii si Conditiile de utilizare va invitam sa ne contactati.