Reconditionari Cazi 0754 557 013

 • Verifica cu vanzatorul
 • Published date: 18/05/2016
  • Romania

SC "CADA NOUA" SRL este o societate care ofera sprijin si solutii in domeniul reconditionarii cazilor de baie, caditelor de dus, spalatoarelor de bucatarie, a bazinelor si a piscinelor.
Acest proces tehnologic de emailare este practicat de foarte mult timp pe plan international, avand un foarte mare succes.
Reconditionarea obiectelor emailate este practicata si in tara la noi de anumite persoane sau firme, care vor sa ofere o noua fata acestora. Dar fara prea multa experienta in domeniu, acestia din urma provoaca un haos in locuinta dumneavoastra si bineinteles o calitate mai putin satisfacatoare.
Obiectul nostru de activitate este in special reconditionarea cazilor de baie, caditelor de dus si a spalatoarelor de bucatarie, dar si a bazinelor si piscinelor.
Timpul de lucru este de maxim 2 ore, dar se poate modifica in functie de starea obiectelor dumneavoastra.
Lucrarea se efectueaza la domiciliul clientului, fara a fi nevoie sa demontati obiectele care urmeaza a fi reconditionate.
Timpul de uscare a obiectelor reconditionate este de maxim 72 ore, in functie de temperatura din locuinta dumneavoastra.
In timpul acestei perioade de uscare, obiectul reconditionat nu trebuie sa fie stropit cu apa sau atins.
Acest proces nu se poate efectua in conditii de praf sau daca locuinta dumneavoastra este in renovare, doar daca va asumati acest risc.
Stratul de email care va fi aplicat, adera foarte bine, la stratul initial prin legaturi chimice foarte bine stabilite, care au o rezistenta asemanatoare cu smaltul original. Pentru o durabilitate mai mare se aplica si un tratament cu aer cald.
Pentru ca noua suprafata emailata sa-si pastreze calitatea si toate proprietatile pe o perioada cat mai indelungata, se folosesc doar solutii lichide pentru curatare (detergent de vase lichid, sapun lichid etc).

FOARTE IMPORTANT!!!

A NU SE FOLOSI PRODUSE CARE CONTIN ACIZI SAU CARE POT PROVOCA ZGARIETURI PRIN FRECARE (praf de curatat, tix, bureti de sarma).

Acest proces de emailare se poate repeta de mai multe ori.

Contact:

Str. Izvor, nr. 15, Iasi, Romania.

Tel: - 0754 557 013
- 0724 836 605
- 0769 149 545

VALABIL PENTRU TOATE JUDETELE!!!

E-mail: cadanoua2012@yahoo.com

Program:
- De Luni pana Vineri : 8:00 - 18:00
- Sambata : 8:00 - 12:00
ORICAND LA DISPOZITIA DUMNEAVOASTRA!!!

Vote
Result 0 votes

Informaţii utile

 • Evitaţi escrocheriile şi plătiţi direct (în mână) sau prin PayPal
 • Niciodată nu plătiţi prin Western Union, Moneygram sau alte servicii anonime de plată.
 • Nu cumpăraţi sau vindeţi înafara ţării voastre. Nu acceptaţi cecuri dinafara ţării
 • Acest site nu este implicat în nici o tranzacţie şi nici nu controlează plăţile, transportul, garanţia tranzacţiilor, nu oferă "protecţia cumpărătorului" dar nici "certificarea vânzătorului".

Anunţuri asemănătoare

 • Noul ulei de krill din Canada cu Omega 369

  Noul ulei de krill din Canada cu Omega 369

  sanatate-frumusete-fitness Bucuresti 22/04/2016 1.00 Lei RON

  Neptune Krill Oil Licaps este un produs NOU, Original din Canada, obtinut din creveti polari din inima Antarcticii. Acest supliment este o formulă unica, conceputa pentru imbunatatirea sanatatii inimii. Cum ajuta NKO Licaps in acest sens? Uleiul de k...

 • Drojdie de orez rosu pentru colesterol si trigliceride

  Drojdie de orez rosu pentru colesterol si trigliceride

  sanatate-frumusete-fitness Bucuresti 22/04/2016 1.00 Lei RON

  Sigur si fara efecte secundare pentru reducerea nivelului de colesterol rau si triglcieride. Studiile clinice au aratat ca drojdia de orez rosu este un aliat sigur si de incredere impotriva colesterolului rau. Drojdia de orez rosu este recomandata in...

 • Gratuit proiect de rezistenta faza DTAC

  Gratuit proiect de rezistenta faza DTAC

  alte servicii Piatra Neamt 23/03/2016 Gratuit

  Oferim gratuit proiectul de rezistenta pentru obtinerea autorizatiei de constructie. Oferim intregul proiect de rezistenta pentru cazurile sociale (incendiu, inundatii, alunecari de teren, etc.) Va asteptam