Pachete de Gazduire Business / eCommerce la pretul de 700 lei / An + TVA

Automatizari Dispecerate Paza

 • Verifica cu vanzatorul
 • Published date: 07/10/2013
  • Cartier Precista, Piatra Neamt, Neamt, Romania

Solutii Complete Pentru Dispeceratele De Paza

SC Cocktail Security SRL din Piatra Neamt, cu sediul in Str. Ecaterina Teodoroiu Nr. 4, reprezinta divizia de securitate din cadrul Grupului de Firme Cocktail infiintat in anul 1993, avand o experienta de 20 pe piata sistemelor de securitate si serviciilor de paza din judetul Neamt, ofera solutii complete pentru automatizarea dispceratelor de paza si/sau departamentelor de securitate din cadrul marilor companii.


In urma parteneriatului dintre MCDI & Cocktail Security am devenit singurul importator si distribuitor autorizat al produselor MCDI - Securithor din Romania.


Comercializam gama de receptoare a semnalelor de alarma Decrypta, Extrium si Exprecium precum si aplicatia Securithor - soft de automatizare a dispeceratelor, disponibil atat in vesiunea Statie de Lucru cat si in versiunea Retea.


Receptoarele

Plecand de la receptoarele low-end Exprecium care inbina in mod inteligent caracteristicile unei placi de retea cu a unui repector pentru sistemele de alarma, continund cu receptoarele entry-level din gama Decrypta 4 si receptoarele Decrypta 5 din gama midlle-level care dispun de o baza de date interna capabile sa stocheze cateva mii de conturi.


Pentru Dispeceratele complexe sau pentru departamentele de securitate din cadrul marilor companii avem receptoarele Decrypta 6 montabile in rack si care se pot integra cu usurinta intr-un Data Center pentru a beneficia de un management centralizat.


Indiferent de tipul acestuia receptoarele MCDI comercializate de  Cocktail Security sunt extrem de silentioase si fiabile deaorece in constructia acestora nu exsita parti aflate in miscare. Toate receptoarele noastre sunt capabile sa functioneze independent sau integrate intr-un PC si fara a fi nevoie de intervetia unuei persoane specializate pentru configurari speciale.


 


Securithor

Este o aplicatie software pentru automatizarea dispeceratelor de paza, gandita si scrisa de la zero pentru a optimiza la maximum procesul de gestinare a semnalelor de alarma receprionate in dispecerat. Aplicatia poate gestiona singura, fara intervetia dispecerului, evenimentele standard precum armare/dezarmare in intervalul orar prestabilit.


Datorita caracteristicii Web-Based fiecare client poate accesa contul sau si vizualiza in timp real jurnalul de evenimente aferente contului sau atat de pe un PC cat si cu ajutorul unor dispozitive mobile (tableta, smartphone) dotare cu un browser modern si acces la internet.


O alta caracteristica revolutionara a aplicatie Securithor in reprezinta Butonul de Panica Portabil. Acest buton de panica este o aplicatia pentru telefoanele inteligente Android si Apple prin intermediul careia puteti solicita ajutor in cazuri extreme prin simpla actionare a unui buton de panica virtual disponibila in aplicatia. Nu trebuie sa ne comunicati nimic altceva, aplicatia va localiza telefonul Dvs si va indica pozitia geografica in care va aflati. Poate fi utila in cazul persoanelor care lucreaza in schimburi, agentilor de teren, copiilor la scoala sau daca locuiti intr-un cartier rau famat.


Aplicatia Securithor este disponibila in varianta de licentiere tip Statie de Lucru sau Retea.


Pentru informatii supliemnatre si cotatii de pret va invitam sa ne contactati:


SC Cocktail Security SRL
Str. Ecaterina Teodorescu Nr 4
Tel 0233 211 111
Site: www.cocktailsecurity.ro
e-Mail: office@cocktailsecurity.ro
Piatra Neamt, Judet Neamt.

Vote
Result 7 votes
ionut
0 votes

Informaţii utile

 • Evitaţi escrocheriile şi plătiţi direct (în mână) sau prin PayPal
 • Niciodată nu plătiţi prin Western Union, Moneygram sau alte servicii anonime de plată.
 • Nu cumpăraţi sau vindeţi înafara ţării voastre. Nu acceptaţi cecuri dinafara ţării
 • Acest site nu este implicat în nici o tranzacţie şi nici nu controlează plăţile, transportul, garanţia tranzacţiilor, nu oferă "protecţia cumpărătorului" dar nici "certificarea vânzătorului".

Anunţuri asemănătoare

 • Mobila, mobilier stil classic sau modern

  Mobila, mobilier stil classic sau modern

  alte servicii Neamt (Neamt) 18/09/2013 2.00 Lei RON

  Mobila living, mobila sufragerie, mobila dormitor, mobilier dining & mobilier birou in stil clasic sau modern cu elemente din lemn furniruit cu furnir natural.   Super oferte promotionale de pret disponibile pe web-site-ul nostru de prezentare. N...

 • Tavane extensibile de la "Europlast Tavan"

  Tavane extensibile de la "Europlast Tavan"

  alte servicii Neamt (Neamt) 12/09/2013 15.00 Euro €

     Firma Europlast Tavan, va ofera un produs cu adevarat nou si inovator, de mare impact estetic - Tavane Extensibile.  Specializata in producerea si montarea  tavanelor extensibile, intr-o gama foarte larga de culori si finisaje: efect oglinda, mat,...

 • Liceul Particular Aurora Ouatu

  Liceul Particular Aurora Ouatu

  alte servicii Piatra Neamt (Neamt) 18/08/2013 Verifica cu vanzatorul

  Liceul Particular Nr. 1- Piatra Neamt si-a inceput activitatea din anul 1998, sub patronajul Fundatiei ,,Aurora Ouatu". Este unica institutie particularta de invatamant din tara care cuprinde toate nivelurile: preprimar, primar, gimnazial, liceal. Pr...