Pachete de Gazduire Business / eCommerce la pretul de 700 lei / An + TVA

Confidentialitate

 

Noi respectam cu strictete confidentialitatea datelor utilizatorilor si ne angajam sa nu transmitem datele personale ale utilizatorilor catre terti si sa le folosim exclusiv in scopul pentru care au fost introduse si pentru informari comerciale cu privire la acest magazin.

Nu incurajam SPAM-ul, nu furnizam adresa Dvs de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu comercializam, nu oferim, nu facem schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulgam adresa Dvs de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site.

Nota de informare privind protectia datelor personale
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice AnuntulDeNeamt.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre Dvs sau o alta persoana. Scopul colectarii datelor cu caracter personal este de a opera modificari si imbunatatiri site-ului, in functie de portretul robot al utilizatorilor acestui site si pentru a ne proteja proprietatea intelectuala.

Drept de interventie asupra datelor
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata prin intermediul formularului prezent in sectiunea Contact din cadrul site-ului.


Securitatea datelor
In momentul in care accesati site-ul www.AnuntulDeNeamt.ro, sistemul va colecta cateva date de natura tehica despre vizita Dvs pe site. Aceste date sunt: Data, Ora, Sistem Operare, Browser, IP. Datele mentionate anterior sunt colectate si stocate conform legii in scopul imbunataririi serviciilor pe care le oferim si in scopul protejarii proprietatii intelectuale. 

Orice tentativa de frauda va fi raportata autoritatilor.

Pentru a raspunde intrebarilor Dvs si pentru a tine evidente despre folosirea site-ului nostru poate aparea necesitatea de a va cere informatii cu caracter personal, cum ar fi numele Dvs, adresa de corespondenta, adresa de e-mail, numarul de telefon.

Ne rezervam dreptul de a utiliza companii de publicitate terte pentru a difuza anunturi cand vizitati site-ul. Aceste companii pot folosi informatii (excluzand numele, adresa, adresa de email sau numarul de telefon) cu privire la vizitele Dvs pe acest, cu scopul de a furniza reclame despre bunuri si servicii.

Feedback
Noi oferim posibilitatea utilizatorilor sitului de a trimite comentarii, intrebari si sugestii. Orice informatie care este trimisa prin intermediul formularelor de contact va fi folosita tinand cont de dreptul la confidentialitate si la imagine al persoanelor.

Modificari ale politicii de confidentialitate
Daca vom considera ca este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, vom publica respectivele modificari in aceasta pagina pentru a va informa cu privire la tipurile de informatii pe care le colectam si modul in care le utilizam. Daca aveti intrebari cu privire la politica noastra de confidentialitate va rugam sa ne scrieti. 

Multumim pentru intelegere.