BBM

Canal BBM AnuntulDeNeamt.ro

Suntem prezenti si pe BBM cu propriul nostru canal, avand datele de identificare C001F3D71. Va asteptam sa va alaturati comunitatii BBM AnuntulDeNeamt.ro! Suntem la inceput de drum asa ca orice ajutor este apreciat.

Ce este BBM sau BlackBerry Messenger?

BBM este un serviciu de mesagerie instanta dezvoltat de catre BlackBerry.

La ce utila aplicatia BBM?

Puteţi utiliza BBM pentru a conversa prin chat cu persoanele care au un smartphone si aplicatia BBM instalata, trimitand si primind mesaje, fisiere si chiar Apel Video.

Pe ce telefoane ruleaza BMM?

Desi BMM este o aplicatia priprietate BlackBerry, aceasta poate fin instalata si pe telefoane smartphone cu sistem de operare iOS, Android, Windows Phone.

BBM vs alte servicii ce instant messenger

Spre deosebire de cele mai populare servicii de instant messenger precum Facebook, WhatsApp, Libon, Viber, etc, BlackBerry Messenger nu solicita numarul de telefon la deschiderea contului, nu va bombardeaza cu reclame si nu va vinde agentiilor de marketing online si UTILIZEAZA EXCLUSIV SERVERELE BLACKBERYY iar traficul dintre telefon si servere este securizat si criptat, fiind imposibil de interceptat.

Cat Costa BMM?

Aplicatia este gratuita, dar necesita deschiderea unui cont BBM si un abonament sau optiune de acces la internet cu trafic, preferabil cu nelimitat. Recomandam utilizarea unei conexiuni WiFi, fara restrictii.

De unde descarc BBM?

Aplicatia BBM se poate descarca gratuit din magazinele oficiale: Android, Windows Phone si Apple efectuand click pe una din imaginile de mai jos.

 

 

 

 Scurta Prezentare BBM

Mai multe informatii despre BBM se pot obtine accesand site-ul oficial http://www.bbm.com/bbm/en.html.

BlackBerry®, BBM ™ si marcile conexe, numele ?i siglele sunt proprietatea Research In Motion si sunt înregistrate si / sau utilizate in SUA si in tarile din toata lumea. Android ?i Google Play sunt mărci comerciale ale Google Inc. Apple, logo-ul Apple, iPhone, iPad ?i iPod sunt mărci comerciale ale Apple Inc., inregistrate in SUA si în alte tari. App Store este o marcă de servicii a Apple Inc. Wi-Fi este o marcă comercială a Wi-Fi Alliance.